Wat is trance healing en voor wie?

Trance healing

Trance healing is de oudste wijze van helen. En wat is dan trance? Het is een moment van stilte in het hoofd. Vergelijk het maar met dagdromen, dan weet je ook niet meer wat er in de tussentijd is gebeurd. Voor een healing hoef je ook niet ziek te zijn, want het is ook een manier om je in de juiste energie te brengen, om de balans te herstellen. Of je wilt graag meer evenwicht creëren in je dagelijks leven. Healing voor je spirituele ontwikkeling. Om meer inzicht in jezelf te krijgen, voor verbinding met je innerlijke kracht. Groei zoals de ontwikkeling van je intuïtie. Healing kan ook helpen bij stress, hoofdpijn, slaapproblemen. Blokkades die opgeruimd worden. Of ben je verdrietig, boos of onzeker? Wanneer de energie zijn werk doet kan je bepaalde sensaties voelen zoals warmte of kou, tintelingen, pijn die naar boven komt. Soms voel je de verandering, de verschuiving van iets. Trance healing is goed te combineren met andere therapieën.

Wie ons helpen? Onze onzichtbare geliefden, helpers en gidsen. Mijn spirit team, energieën uit de Spirituele wereld met wederzijds vertrouwen.

Verwacht niets dan kan je alles verwachten! Mijn oma zei altijd: liefde is het beste medicijn. Dat geloof ik ook. Het is niet het kusje alleen op de zere knie maar vooral de liefde, de zorg, de aandacht waarmee het gegeven wordt.

Kan niet vaak genoeg gezegd, trance healing is een alternatieve geneeswijze en geen vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg altijd een arts bij twijfel / (ernstige) klachten. Jij blijft verantwoordelijk.

Sorry

Ben je net zwanger dan wachten tot je minimaal de eerste drie maanden door bent.

 

Soulcollage afbeelding door mij gemaakt op 4 maart 2024 – titel: overgave