Soultravels

Helende sessies

liefdevol helen

Als je op zoek bent naar inspiratie en begeleiding, een hernieuwde kijk op je persoonlijke reis, dan vind je hier mogelijkheden waar je naar op zoek bent. Ontdek het goud in jou. 

Heling

Liefde als Universele kracht.  

Ik verbind mij met de spirituele wereld. En met jou. Ik vind het fijn om dat te doen met muziek, deze helpt mij diep weg te zakken en me verder nergens mee te bemoeien, zodat de energie van de Spirituele wereld door mij heen kan stromen naar degene, naar jou, die de heling wilt ontvangen, nodig heeft. Als de heling klaar is, kom ik vanzelf weer terug. 

Ik hoef niets van je te weten, want ik vertrouw volledig op de Spirituele wereld, dat jij ontvangt wat voor jou van toepassing is. 

Tijd bestaat niet in het Universum dus kan ik ook niet van te voren zeggen hoelang de heling duurt. Soms langer, korter op de ontvanger (s) afgestemd. Uiteraard mag je altijd iets met me delen. Ook fijn om te horen hoe je de heling hebt ervaren. Voel je vrij! 

Mogelijkheden

Afstands-heling, dan zijn we fysiek niet bij elkaar. Ik maak altijd van te voren contact met je om eventuele vragen te beantwoorden, zodat jij je veilig voelt. Dat doe ik via whats app. 

Dan spreken we af.  

Heling sessie op locatie – CasaKinetica, individueel of met een groep. Je ontvangt een inleidende meditatie  en heling. 

Vul het formulier voor een aanvraag in, door een druk op de knop. Geef zelf alvast verschillende data door en tijdstippen die jou goed uitkomen

Het Universum, een wereld van liefde, onzichtbaar maar voelbaar.

Liefde al spirituele kracht

Liefde is de bron van alle creatie

Liefde nodigt ons uit tot verwondering en inspiratie

Liefde zorgt ervoor dat wij onszelf beter gaan begrijpen, met elkaar en alles wat leeft.

Lezing met heling

Op afstand 

soul2soul, van ziel tot ziel, vanaf mij tot ….. het maakt niet waar jij op dat moment bent. In het Universum bestaat geen afstand. Op dat moment spreken we beiden dezelfde taal. De universele taal. Alles is één. 

Met toestemming en ondersteuning van de Spirituele wereld reizen we samen liefdevol door het Universum. Ik verbind met veel liefde en licht de twee werelden samen, het aardse en het Universum, waarin ik jou mee mag nemen. Iedere stap die je maakt is op jou afgestemd. Ik ben voor jou het medium en zie waar we mee naar toe genomen worden.    

Doordat het denken er tussenuit is, is er nauwelijks weerstand, om door alle lagen naar vergeten, verborgen schatten toe te gaan en die weer open te maken. Waardoor nieuwe energie mag gaan stromen. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Samen koersen we af op wat gezien en geheeld mag worden in jou.  

Helingen

Afstands-heling 

€ 17,- 

Heling sessie op locatie 

€  47,-

Groeps-heling vanaf 4 personen 

€ 17,- pp

Troost en genezing

Wanneer we naar muziek luisteren openen we ons hart voor de ongeziene wereld. Het is een bron van troost en inspiratie, die ons helpt om de pijn van verlies te dragen en de schoonheid van het leven te vieren. Muziek is meer dan alleen maar klanken, een manier om te communiceren met diegenen die we niet meer kunnen zien. Het is een geschenk,

 een troost, een belofte dat de liefde die we delen nooit zal  sterven. 

Muziek als spirituele verbinding. Het kan ons verbinden en ons leiden op ons spirituele pad om te groeien. Voor onze geliefden uit de ongeziene wereld kan muziek een manier zijn om ons te helpen contact te maken, van zich te laten horen.