natuur-mandala-1024x827

Soul2Soul retreats

Algarve - Portugal
I am alone with the beating of my heart .....

Kwetsbaarheid een bron kracht

Je bent niet alleen in je kwetsbaarheid. We ervaren dat allemaal. En het is oké om dat te erkennen. Door onze kwetsbaarheid te omarmen, dat vereist best wel wat moed, kunnen we ons meer geliefd voelen.  Emoties zien het daglicht en daardoor kunnen we een diepere connectie met onszelf maken en met de wereld om ons heen. Je hoeft niet te veranderen, dáár begint de reis van je eigen-wijsheid, jouw persoonlijke reis, door het licht, door het donker met dat altijd aanwezige ene stipje licht. Blijf niet buiten staan, kom binnen. Vertrouw erop, geef je over en kom thuis!  Je bent een deel van het geheel, maar tegelijkertijd het middelpunt van de stilte. 

Hoe complex ook, je leert jezelf te begrijpen waarom je doet wat je doet.

Stilstaan bij jezelf, dromen mag. Niets heerlijker je eigen mijmeringen horen fluisteren. Hoe de wind je langs je wangen aait. En je laat voelen dat je hier mag zijn. Het duurde lang om de harde stem; ga in godsnaam iets doen, stil te laten vallen. 

We hebben samen al veel gedaan, je hebt me heel veel inzichten gegeven en het mooie is, dat jij laat inzien en ervaren dat alle antwoorden al in je zitten. Met jou leer je zoveel ontdekken! Het is een prachtige reis die we maken, waarvan het einde gelukkig nog lang niet in zicht is! Liefs, heel veel liefs van Mies!