natuur-mandala-1024x827

samenwerkingsdag

Iedereen kan toegang krijgen tot zijn persoonlijke kracht en rijkdom. En omdat jij jezelf nu de tijd gunt zal je vrijheid ervaren en je steeds veiliger voelen om stapje voor stapje je verhaal te gaan vertellen. Je wordt gehoord door jezelf. Maar ook door mij. Samen van ziel tot ziel bereiken wij veel meer waardoor de weg, waar die ook naar toe gaat, levendig voor je wordt geopend! Je mag zijn!

Samenwerkingsdag

Het vlindert in je!

Vanaf het eerste moment, het eerste contact,  gaan we aan de slag met dat wat leeft in jou. Dat is verrassend, het kan je verbazen, maar ergens heel diep in je weet je, voel je JA!  Zelfs door alle weerstand heen. Hierdoor kan naar de oppervlakte komen wat al langere tijd binnenin jou verborgen lag. Zie het als een levendige reis die je steeds meer naar je zelf toe brengt. Een reis die je nieuwsgieriger maakt naar jezelf, omdat het zielsverlangen met kracht toeneemt. 

Een mooi gevolg hiervan is dat de ontdekkingsreis gaat beginnen, je hebt er zin in, je verlangt naar wat er in jou vlindert. En als dat mag borrelen komt er energie vrij waardoor eigenliefde kan gaan stromen naar een nieuwe beweging voor verandering.  

Heb je hoge verwachtingen over hoe het voor jou zou moeten zijn, vergeet dat gewoon en wees geduldig en liefdevol naar jezelf. Zodat je nee gaat zeggen tegen wat je als niet prettig ervaart en transformeert tot een DIKKE JA voor jezelf.

Wat een fijne rustgevende omgeving bij Jel. Je voelt je al rustig worden zodra je 'het buiten' oploopt. Een mooie ervaring.... een fijne dag die ook nog eens heel leerzaam is. Het lezen van mijn soulcollage was een eye opener. Emoties konden getoond worden. En tegelijkertijd was er ook de gelegenheid om lekker flink te lachen. Ik ga zeker nog vaker langs bij Jel voor een mooie leerzame dag.
Moniek

Dit zijn de tools die we gaan gebruiken

Tool 1

We gaan samen eerst de boel opschudden, tot leven brengen waardoor jij je bewust wordt van wat je nu eigenlijk voelt, écht voelt zonder je te hoeven verstoppen of eerst rekening moet houden met een ander, dat je mag zijn.

Tool 2

Je ontvangt een Trance Healing. Dat is een krachtig middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het helpt je om contact te maken met je hogere zelf. Dit kan leiden tot meer inzicht in eerdere gebeurtenissen, groei en ontwikkeling in jouw intuïtie en vooral bewustwording wie jij bent en waarom je bepaalde dingen doet. 

Tool 3

Met dit inzicht en ruimte voor verfrissende opvattingen om het nieuwe pad met kracht te bewandelen, gaat aandacht plotseling naar jouw eigenheid. Dit doe je door soulcollage, mandala tekenen, meditatie, schrijven, bewegen ofwel door een wandeling. Wat jou helpt om “wat je aandacht geeft groeit” meer inzichtelijk te maken. 

en dan .......

Het gaat om jouw ervaringen en wat je hebt ontdekt in de dag! Je gaat een ervaring rijker naar huis. 

Na een week wordt er aan je gevraagd hoe het met je gaat en wat je hebt ervaren. Het gaat om jouw ervaringen. En wat je hebt ontdekt in de dagen erna. Het is een moment om even de puzzelstukjes op hun plek te leggen. Voor de nazorg kan je kiezen en als je hiervoor kiest dan doen we dit via Zoom of videobellen.

Lieve Jel. Laatste tijd ben je vooral een steun-op-afstand voor me. Heel waardevol in de lastige moeilijke tijd die ik nu doormaak. Je prachtige cadeau , de energetische reading, draag ik bj me in mijn hart.
Petri
Je ontvangt precies wat je nodig hebt omdat ik volledig vertrouw op onze Spirit teams en de Spirituele wereld.

Voor een vliegende start

In combinatie met de samenwerkingsdag kan je extra een energetische reading  inboeken! Deze zorgt voor een mooie aanvulling en een stevige basis in jou. Voel je vooral vrij! Niets moet, alles mag. 

Deze extra kan je aangeven op het aanmeldformulier. Als je twijfelt geef dit dan aan in het onderdeel “vragen en meer informatie”. Samen komen we er altijd uit!

Extra: Soul reading

Dit is een krachtige afstemming op afstand wat als een zielsreis omschreven kan worden. Mariëlle reist, als het ware, door lichte en donkere gebeurtenissen van jouw huidige en eventuele vorige levens heen. Alles wat zij ziet, hoort en ervaart schrijft zij nauwkeurig voor je op en deze ontvang je bij aanvang van deze dag. Dit is een prachtige extra om de dag van ziel tot ziel een vliegende vaart te geven. 

Een samenwerkingsdag voor de Very Inspired Person van 10.00 uur tot 14.00 uur incl lunch en nazorg kost 130,00 euro. 

Kies je voor een Soul Reading in combinatie vooraf aan de samenwerkingsdag dan worden daarvoor extra kosten van 50,00 euro erbij opgeteld. 

“Gun jezelf een prachtige healing door Mariëlle. Ik mocht het ervaren! Mooie zachte energie, een steuntje in de rug, liefdevol opruimen in je (onverwerkte) energie/blokkades. Het brengt zoveel! Mooi en dankbaar. En zij creëert een veilige, liefdevolle en warme omgeving waarin je gewoon mag ‘zijn’." 
Ellen
Trance healing sessie

Ter inspiratie

Muziek raakt ons op een diep niveau. Het kan ons beroeren, inspireren, en optillen. Muziek kan ook troost en genezing bieden.

Muziek bestaat uit vibraties die een krachtig effect op ons lichaam en geest kunnen hebben. Bepaalde frequenties worden al lang met heling, harmonie en spirituele verdieping geassocieerd.  

De kracht van muziek om ons te verbinden met de spirituele wereld is eindeloos. Laat je door de muziek leiden en ontdek de diepten van je eigen ziel.