Ontspanning is leuk

Nou en of dat leuk is.

Met twee in de break-room. De opdracht is: ga los en geef wat “ze” geven en wees je bewust van dat ze met je werken, willen werken. Ze is de Spirituele wereld en mijn Spirit team. En vandaag zijn we speels en ben je niet zo serieus. Ontspan en geniet.

Altijd weer vreselijk spannend om aan de oefening te beginnen. Altijd weer dat stemmetje dat me onzeker maakt. En dan neem ik de sprong in het diepe en begin te vertellen. Ik zie een man, hij is intelligent  ….. ik voer met hem een gesprek van 6 minuten, de tijd die we krijgen voor de oefening om daarna ook nog na te bespreken. 

De tijd raast voorbij. De energie stroomt. “Ik ben enthousiast, ik kan niet wachten”. Dat hoor ik nog! 

Mijn mede cursist heeft ook zitten genieten, zag het licht om mij heen knipperen en vertelde over haar ervaring. Hoe dan ook we weten wat ons te doen staat.

Zo blij als een kind beĆ«indig ik mijn cursus-ochtend mediumschap. Wanneer je dat voelt, in mijn geval; blij als een kind, spelen, dansen en zingen als een jong meisje, dan weet ik dat ik mijn zielsbestemming aanraak.