natuur-mandala-1024x827

Ik ben

Maria Elisabeth Helena Bouman, Mariëlle is mijn roepnaam maar iedereen is me Jel gaan noemen. Stoere Jel heeft me leren aarden, eerlijk is eerlijk, de aarde heeft mij ondersteund, gevoed en geheeld. Marielle zingt, draagt melodie in zich. Moedigt mij aan een nieuwe beweging een nieuwe dans ruimte te geven.

Ja ik ben getrouwd, ik heb kinderen, ben oma en moeder van onze hond Torre. Ja ik doe graag een beetje gek, zing (vals), speel en kan lekker koken. Dat vind ik heel belangrijk. Samen eten betekent voor mij gezelligheid en verbinding. Schateren van het lachen, heerlijk. Ik kijk graag een film. Ik hou van dansen. En van zon zee en strand. Ik hou van eenvoud.  Een goed gesprek en mezelf blijven ontwikkelen. Vooral dat laatste …… ja ik wil!

 

Pad van geduld en toewijding, voor dat wat me lief is ……

mijn passie om als brug te dienen tussen de zichtbare en onzichtbare wereld, om boodschappen over te brengen en liefdevolle heling, tussen het onbewuste en bewuste, tussen licht en donker is een fascinerende reis van verbinding, intuitie en groei. In vertrouwen en verwondering voor de wereld, zichtbaar en onzichtbaar. 

Een feest en avontuur!

 

Zelfportret

Wat verlangt de ziel te zijn? – Mij – Wat te zijn? Jezelf zijn. Wat je maar wilt  zijn, in alle geuren en kleuren: gelukkig, droevig, met kriebels, verward, slap, goed, lekker gek, blij. Jij en ik mogen alles zijn.

Best spannend hoor om zo’n zelfportret te maken. En het dan ook nog laten zien!