natuur-mandala-1024x827

Helende sessies

Liefdevol Helen

Als je op zoek bent naar inspiratie en begeleiding, een hernieuwde kijk op je persoonlijke reis, dan vind je hier mogelijkheden waar je naar op zoek bent. Ontdek het goud in jou. 

Trance Healing

Liefde als Universele kracht.  

Trance healing

Ik verbind mij met de spirituele wereld. En met jou. Ik vind het fijn om dat te doen met muziek en me vervolgens nergens mee te bemoeien, zodat de energie van de Spirituele wereld door mij heen kan stromen naar degene, naar jou, die de heling wilt ontvangen, nodig heeft.   Als de heling klaar is, kom ik vanzelf weer terug. En ook bij jou! 

Ik hoef niets van je te weten, want ik vertrouw volledig op de Spirituele wereld, dat jij ontvangt wat voor jou van toepassing is. 

Tijd bestaat niet in het Universum dus kan ik ook niet van te voren zeggen hoelang de heling duurt. Soms langer, soms korter, alles wordt de ontvanger (s) afgestemd. Uiteraard mag je achteraf altijd iets met me delen. Hoeft niet. Het is fijn om te horen hoe je de heling hebt ervaren. Voel je vrij!           

Lees meer over trance healing in het blog                                                        

Mogelijkheden

Op afstand, dan zijn we fysiek niet bij elkaar. Misschien een idee om mooie muziek uit te zoeken waarbij jij je kan ontspannen. Ik maak altijd van te voren contact met je om eventuele vragen te beantwoorden, zodat jij je veilig voelt. Dat doe ik via whats app. 

Dan spreken we af. 

Sessie op locatie – CasaKinetica (of in een zoom-meeting), individueel of met een groep (of elders op aanvraag). Je ontvangt een inleidende meditatie  en een healing. Ik gebruik niet mijn handen.

Vul het formulier voor een aanvraag in, door een druk op de knop. Geef zelf alvast verschillende data door en tijdstippen die jou goed uitkomen
 
Trance healing is een alternatieve geneeswijze en geen vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg altijd een arts bij ernstige klachten. 
 

Het Universum, een wereld van liefde, onzichtbaar maar voelbaar

Liefde als spirituele kracht

Liefde is de bron van alle creatie

Liefde nodigt ons uit tot verwondering en inspiratie

Liefde zorgt ervoor dat wij onszelf beter gaan begrijpen, met elkaar en alles wat leeft

en dat we allemaal zijn verbonden met de Bron-energie.

Lezing met heling

Van ziel tot ziel

soul2soul, van ziel tot ziel, vanaf mij tot ….. het maakt niet waar jij op dat moment bent. In het Universum bestaat geen afstand. Op dat moment spreken we beiden dezelfde taal. De universele taal. Alles is één. 

Met toestemming en ondersteuning van de Spirituele wereld reizen we samen liefdevol door het Universum. Ik verbind met veel liefde en licht de twee werelden samen, het aardse en het Universum, waarin ik jou mee mag nemen. Iedere stap die je maakt is op jou afgestemd. Ik ben voor jou het medium en zie waar we mee naar toe genomen worden.    

Doordat het denken er tussenuit is, is er nauwelijks weerstand, om door alle lagen naar vergeten, verborgen schatten toe te gaan en die weer open te maken. Waardoor nieuwe energie mag gaan stromen. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Samen koersen we af op wat gezien en geheeld mag worden in jou.  

Na onze reis, schrijf ik deze in details voor je uit. Je krijgt deze lezing in het Nederlands of in het Engels toegestuurd. Daar gebruik ik whats app voor. Soms heb je al direct een fysieke reactie en wil je die aan me kwijt. Of krijg je emoties bij het lezen van de heling, jouw unieke reis. Misschien heb je een vraag of wil je iets delen. Dat kan uiteraard.  Samen blijven we die week in contact  en sluiten we af met een zoom afspraak.  

Muziek waarvan we genieten,  alleen of met elkaar. Om op te gaan dansen. Maar ook voor troost en genezing. Voor inspiratie. Muziek helpt om de pijn van een verlies te dragen en de schoonheid van het leven te vieren. Muziek is meer dan alleen maar klanken. Het is ook een manier om te communiceren met diegenen die we niet meer zien. En geloof maar dat wat jij ziet of hoort in je dagelijks leven, ook voor jou helpend is. Altijd een meerwaarde heeft. Muziek opent ons hart. 

Prachtig wezen dat jij bent. Ver van huis en toch thuis., altijd in twee werelden en toch horen die bij elkaar. Verbonden door jou, jij bent de verbinding voor alles en iedereen. Ik voel me gezegend dat ik jou in mijn leen heb. 

Liefs Marlon