natuur-mandala-1024x827

Aanmelden Trance Healing

Ja, ik wil via trance healing contact wilt maken met mijn onderbewustzijn en een sterkere verbinding krijgen met mijzelf!

*) Verplicht in te vullen
Ik wil een Trance Healing:
PRAKTISCH
Een Trance Healing duurt tussen de 10 en 30 minuten in. Soms kan het iets langer duren, want het universum kent geen tijd en alles gaat precies zoals het moet gaan.

DE KOSTEN
Facturatie en betaling van de factuur vindt altijd plaats voorafgaand aan de Trance Healing.

NAZORG
Dit is een mooi moment waar jij jouw ervaringen kan delen, waardoor er ook puzzelstukjes op z'n plek kunnen vallen. Nazorg vindt altijd plaats via Zoom of videobellen.

DE BEVESTIGING
Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op voor een afspraak. Pas daarna ontvang je een factuur. Het volledige bedrag moet betaald zijn, voordat de Trance Healing plaatsvindt.

PRIVACY
Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Soultravels om de aanmelding goed te laten verlopen. Niets wordt doorgestuurd aan derden. Daarnaast geef je toestemming om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe en lopende activiteiten van Soultravels. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.