natuur-mandala-1024x827

Aanmelden Soul2Soul Retreat Algave

Ja, ik wil mij aanmelden voor een 3-daagse retreat in de Algarve die aanvoelt als een warm bad vol liefde, licht en plezier die mij weer laat ontspannen en schitteren!

*) Verplicht in te vullen
Ik kom naar deze retreat
Ik wil deze extra's erbij boeken:
PRAKTISCH
De Soul2Soul Retreat duurt 3-dagen en kost 555,00 euro. Je start de dagen om 9 uur 's ochtends en de laatste dag eindigt tussen 5 en 6 uur 's middags. Boek je een extra dag ervoor e/o erna, dan zijn de extra kosten 50,00 per dag. In de kosten zijn wel alle materialen begrepen en de lunch. De facturatie en betaling van de factuur vindt altijd plaats voorafgaand aan de retreat.

INPLANNING
Na jouw aanmelding gaat Mariƫlle, binnen 3 werkdagen, contact met je opnemen om de retreat in te plannen.

VERBLIJF
Tijdens jouw verblijf op Casa Kinetica wordt de koelkast vooraf gevuld op basis van jouw boodschappenlijst. Hierdoor kan jij zelf jouw ontbijt en avondeten regelen. De lunch is een warme maaltijd van het dagmenu, Plato di dia, bij het cafe onder aan de berg.

DE BEVESTIGING
Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op voor een afspraak. Pas na het agenderen van de retreat en de extra's, ontvang je een factuur. Het volledige bedrag moet betaald zijn, voordat de Soul 2 Soul Retreat plaatsvindt.

PRIVACY
Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Soultravels om de aanmelding goed te laten verlopen. Niets wordt doorgestuurd aan derden. Daarnaast geef je toestemming om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe en lopende activiteiten van Soultravels. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.