natuur-mandala-1024x827

Aanmelden Samenwerkingsdag

Ja, ik wil mij aanmelden voor de samenwerkingsdag die aanvoelt als inspirerend en vol liefde, licht en plezier die mij laat ontspannen en schitteren!

*) Verplicht in te vullen
Ik kom naar deze samenwerkingsdag
Ik wil de Soul reading erbij boeken:
PRAKTISCH
De samenwerkingsdag duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en kost 130,00 euro. Boek je je extra de energetische reading , dan zijn de extra kosten 60,00 euro, In de kosten zijn wel alle materialen begrepen en de lunch. De facturatie en betaling van de factuur vindt altijd plaats voorafgaand aan de samenwerkingsdag.

INPLANNING
Na jouw aanmelding gaat Mariƫlle, binnen 3 werkdagen, contact met je opnemen om de samenwerkingsdag in te plannen.

DE BEVESTIGING
Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op voor een afspraak. Pas na het agenderen van de retreat en de extra's, ontvang je een factuur. Het volledige bedrag moet betaald zijn, voordat de Soul 2 Soul Retreat plaatsvindt.

PRIVACY
Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Soultravels om de aanmelding goed te laten verlopen. Niets wordt doorgestuurd aan derden. Daarnaast geef je toestemming om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe en lopende activiteiten van Soultravels. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.